smak...zapach...dotyk... - wiersz

Autor: ali
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

 

smak...zapach...dotyk...

dusza  moja goreje

serce bardzo się śmieje

usta pachną miłością

wnętrze pobudza zmysłowością

krew szybciej przepływa

tętno ciało porywa

dłonie kinestetyczne

ciało majestatyczne

twarz przepełniona rumieńcami

oddech gorący jak tsunami

energia zatrzymać nie pozwala

odpływasz jak karaibska fala

nucąc do ucha te słowa

..bądź zawsze na miłość gotowa

a.k.10.11.2010.g.3.15.

Najpopularniejsze wiersze

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
ali
Użytkownik - ali

O sobie samym: po prostu jestem....zawsze starający się przekazać uśmiech drugiej osobie
Ostatnio widziany: 2024-03-13 19:36:35